Contact

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon

Zeeweg 35

3235 AX  Rockanje

​​

Telefoon: 06-11143700​

info@tranzform.nl

meer Over mij

Passie om jou te inspireren

wie is Monique

Deze vraag heb ik mijzelf ook vaak gesteld. Wie ben ik nu écht, van binnen?Ik kan natuurlijk gewoon antwoord geven op feitelijkheden. Ik ben een vrouw, geboren in 1969 in Vlaardingen als oudste van 3 kinderen. Ik ben getrouwd en woon nu aan de kust, onder de rook van Rotterdam. Ik ben een levensgenieter pur sang. Ik houd van lekker en gezond eten, een wijntje op z'n tijd, de zon, zee en strand. Daar vind je mij dan ook vaak, lekker wandelen met mijn honden. 

In mijn begin 20er jaren was ik manager van een groot relatiebemiddelings-bureau. Het waren lange dagen vaak tot in de laatste uurtjes. Na 2 jaar was ik er klaar mee. Ik werd 's nachts in paniek wakker en durfde op mijn vakantie hele normale dingen niet meer te doen. Ik voelde mijzelf een schim van mijzelf. Overspannen noemde ze dat toen.....

2007 was een ommekeer in mijn leven. Ik had een aantal persoonlijke verliezen geleden en mijn wereldbeeld was totaal veranderd. Ik ben gestart met NLP en een nieuwe wereld ging voor mij open. Ik rolde door in de vervolgopleidingen en begon ook met mijn opleiding als Hormoonfactor Coach. Mijn man zich heel lang niet goed voelde. Hij had buikklachten, moeheid, pijn in de borststreek waarvoor medisch gezien niet echt een oorzaak kon worden gevonden. Hij kreeg in ieder geval medicijnen om zijn cholesterol te verlagen waar hij zich nog zieker door voelden.

Samen zijn wij gaan toepassen wat ik in mijn opleidingen geleerd had en hij is nu op zijn 54e, energieker dan hij ooit geweest is.

 

Hierdoor ben ik heel bewust geworden van ons eigen vermogen om meer gezondheid, meer energie en meer blijheid te creëren. Dat we veel meer kunnen dan we ooit gedacht hebben. Dat het werkelijk mogelijk is de beste versie van jezelf te worden in plaats van te geloven dat het allemaal minder wordt naarmate we ouder worden.

Groei en ontwikkeling is nu voor mij een voorwaarde om mijzelf goed te voelen. Het bevordert de neuroplasticiteit van onze hersenen en daarmee onze gezondheid. Door bewust te worden van mijn aangeleerde gewoonten en de emoties en gedachten die hier verantwoordelijk voor zijn heb ik kunnen kiezen welke oude aangeleerde patronen ik nog wilde gebruiken en welke ik liever kwijt was. 

Dus wie ben ik nu écht? Ik ben vreugde en liefde. Ik houd van verbindingen, met mijn kern én met anderen. Het is mijn passie dit met jou te delen zodat ook jij kunt kiezen voor minder stress en meer gezondheid, zodat jij ook je innerlijke kracht kunt ervaren. 

 

Als geen ander weet ik hoe lastig gedragsveranderingen kunnen zijn.  De mensen die mij hierbij hiervoor de handvatten hebben aangereikt ben ik nog steeds dankbaar. Zij hebben mij in laten ervaren dat er een enorme bron van kracht en energie  in mijzelf zit. Ik ben steeds meer in mijzelf gaan geloven en heb steeds meer zelfvertrouwen gekregen. 

 

Gecertificeerde Opleidingen
 • NLP Master-Practitioner (Smara Siddhi 2009)

 • Train de Trainer (Smara Siddhi 2012)

 • Gecertificeerd Internationaal NLP Trainer (Smara Siddhi 2012)

 • 2 jarige Opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling  (Smara Siddhi 2011)

 • Emotional Freedom Techniek (Smara Siddhi 2010)

 • Hartcoherentie 'de kracht van je hart' (arcturius 2014)

 • Hormoonfactor Trainer (Sonnevelt

 • Basis begrippen Ayurveda

 • Medische- en Psychosociale basiskennis

: